Zwembad op maat

EEN DROOM VOOR IEDERS TUIN

EEN ZWEMBAD OP MAAT

Zomeren in de tuin, even ontspannen, genieten van het uitzicht. Dit zijn meestal dé kwaliteitsmomenten en met een zwembad op maat in uw tuin kunt u deze momenten echt maximaal benutten. Bekijk samen met VDP Landscaping & Pools de mogelijkheden van de aanleg van jouw zwembad. Een familiaal buitenzwembad in je tuin? Een kanaalzwembad? Een traditioneel zwembad? Een rustiek zwembad? Een designzwembad, overloopzwembad of zelfs een heus wellness zwembad met onderwaterterras en zwemspa.

JOUW ZWEMBAD OP MAAT

Heb je er altijd al van gedroomd om in jouw eigen zwembad op maat te kunnen zwemmen in jouw eigen tuin? Dat is perfect mogelijk met VDP-LANDSCAPING & POOLS. Samen met jouw bekijken we alle wensen en toepassingen zodat we jouw zwembad op maat perfect kunnen integreren in jouw tuin. Daarna bekijken we welke werkwijze we toepassen en in welk tijdschema jouw zwembad op maat geplaatst kan worden. Heb je nog geen keuze gemaakt uit type zwembad? Geen probleem, samen bepalen we of de beste keuze al dan niet een overloopzwembad, kanaalzwembad, zwemvijver of zelfs een heuse spa met glazen zijwanden de ideale oplossing zijn.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP
AANLEG BUITENZWEMBAD

VDP Landscaping & Pools helpt je bij de verwezenlijking van jouw, op maat gemaakte, buitenzwembad. Met onze jarenlange ervaring en vele realisaties is VDP Landscaping & Pools uitstekend geplaatst om je van vele tips en bruikbare informatie te voorzien bij de uitwerking van je concept.

AANLEG OVERLOOPZWEMBAD

Een overloop aanleggen in je tuin zal je huis, naast de voordelen van een zwembad, ook meteen van een grote meerwaarde voorzien. Het overloopzwembad of ook wel spiegelbad genoemd, straalt nu eenmaal een grote klasse uit die je moeilijker bereikt met de traditionele zwembad bouwsoorten…

AANLEG ZWEMVIJVERS

Een combinatie die het hele jaar mooi oogt en bovendien onderhoudsvriendelijk is. Een zwemvijver met biologische filtering als alternatief voor een traditioneel zwembad is een uitstekende oplossing voor wie de knoop niet kan doorhakken en van de voordelen van beide wil genieten.

BEKIJK ALVAST ENKELE VAN ONZE REALISATIES

ZWEMBADEN OP MAAT

WIJ MAKEN UW ZWEMBAD OP MAAT MET PLEZIER
MAAR HOE BEGIN IK NU AAN MIJN ZWEMBAD OP MAAT

WERKWIJZE EN TRAJECT

ONZE FILOSOFIE

Zwembad aanleggen | VDP Landscaping & Pools zorgt voor vakkundig advies, een uitstekende dienst na verkoop en een uitvoering in eigen beheer met eigen machinepark. Dit maakt VDP Landscaping & Pools tot één van de meest gekwalificeerde zwembadbouwers in diverse kwalitatief hoogwaardige zwembadtypes aan de interessantste prijs.
Bij VDP Landscaping & Pools is het objectief om je zwembad aan te leggen in perfecte harmonie met je natuurlijke omgeving, je woning architectuur en het respect van je verwachtingen. Je mag van VDP Landscaping & Pools verwachten dat we van je droomzwembad een totaalconcept maken en dat houdt in dat we rekening houden met omgevingsfactoren zoals de natuur, de architectuur en zelfs de toegang tot je zwembad.

VDP Landscaping & Pools gebruikt enkel professionele materialen en doet ook enkel beroep op professionelen die over de nodige competenties beschikken. Onze leveranciers van zwembaden, toebehoren of onderhoudsproducten zijn dan ook steevast bedrijven die over ettelijke jaren ervaring beschikken en ons ook permanent informeren over de nieuwste ontwikkelingen rond aanleggen van zwembaden.

OFFERTE TRAJECT ZWEMBAD OP MAAT

VDP Landscaping & Pools bekijkt samen met je het gewenste zwembadtype, het eventuele tuinontwerp en maakt in functie hiervan een prijsbestek voor de uit te voeren werken.
De keuze van de materialen is divers. Zwembaden kunnen onder andere worden opgebouwd in kalksteen, graniet, marmer of blauwsteen en afgewerkt met tegels uit email, glas, keramiek of zelfs gebakken aarde. Voor een meer rustieke stijl kunnen de bodem, de zijwanden of de randen van het zwembad verschillend van de opbouw van een design zwembad worden opgemaakt. De randomgeving van je zwembad kan worden afgewerkt met tegels, zand, hout of rotsen.

Eenmaal de offerte is aangenomen kan met het inplannen van de werken worden gestart.

SITUERING TER PLAATSE & UITVOERING

VDP Landscaping & Pools komt ter plaatse het definitieve maatwerk opnemen en bespreken. Een architect van VDP Landscaping & Pools zorgt ervoor dat de inplanting correct gebeurt en bespreekt eventuele aanpassingen met je zodat kanaalzwembad / overloopzwembad / zwemvijver, tuin en woning perfect op mekaar zijn afgestemd. De inplanting van je zwembad dient namelijk rekening te houden met de stand van de zon, de aanwezigheid van bomen, struiken en ander bladverliezend groen en de plaats waar je van de zon aan het zwembad wilt genieten.

Wil je méér dan het aanleggen van je zwembad ? Dan kan dit perfect met VDP Landscaping & Pools. Wij maken géén gebruik van derden en voeren alle werken in eigen beheer uit. Grondwerken, terrassen, aanleggen van tuin of zelfs het bouwen van houten bijgebouwen, VDP Landscaping & Pools is je uitgelezen partner!

DIENST NA VERKOOP

VDP Landscaping & Pools helpt je uiteraard ook na de aanleg van het zwembad. Het onderhoud van je zwembad is vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel.
Om je zwembad op maat in uitstekende staat te houden spendeer je dan ook wekelijks (afhankelijk van je type zwembad) best een kwartiertje van je tijd in het onderhoud. Alle informatie en raadgevingen worden door onze mensen vakkundig aan je meegedeeld en gedemonstreerd bij ingebruikname van je zwembad op maat.

VDP Landscaping & Pools is eveneens in staat je te voorzien van alle producten en toebehoren die bij het onderhoud van je zwembad horen. Dat kan gaan van individuele toebehoren als warmtepompen of warmtewisselaars, automatische chloorregeling, een afdekmechanisme van je zwembad of de noodzakelijke onderhoudsproducten als chloor, ph- of ph+, een ionisator of ultra violet lampen die de reproductie van micro-organismen of bacteriën verstoren.