Zwembad prijs

EEN DROOM VOOR IEDERS TUIN

ZWEMBAD PRIJS

Zwembaden kunnen gebouwd worden op verschillende manieren. Elke manier heeft zijn specifieke voordelen en het is daarom niet onbelangrijk vooraf met VDP Landscaping & Pools te overleggen welke manier van bouwen het best past bij jouw situatie. Kiezen voor een specifieke bouwmanier kan een impact hebben op de onderhoudskosten, de warmte van je zwemwater door een betere isolatie of - niet onbelangrijk - de kostprijs van jouw zwembad op maat.

ZWEMBAD PRIJS

Hoe kan je nu een zwembad prijs gaan berekenen? Om te beginnen moet je gaan analyseren welk type zwembad je wil gaan installeren. Monoblok zwembaden zijn bijvoorbeeld op voorhand gemaakt (zoals een prefab zwembad) en dit kan natuurlijk de prijs al redelijk wat drukken. Ga je voor iets meer vrijheid in keuze dan kan je gaan kiezen tussen een zwembad in gegoten beton, gemetseld of de manier met het grootste ecologische voordeel: een polystyreen zwembad.

Meestal hangt de bouwmanier al vast aan de wensen van de klant. Samen kunnen we dit eens doornemen en komen we zo tot een juiste beslissing voor jouw droomzwembad op maat.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP
GEGOTEN BETON

Een gegoten beton zwembad wordt in je tuin stap per stap opgebouwd. Bepaalde werkzaamheden kunnen zelf worden uitgevoerd en dit wordt uiteraard vooraf met je doorgenomen en aangepast in onze offerte.

ZWEMBAD METSEN

Een zwembad metsen volgt min of meer dezelfde stappen als een gegoten beton zwembad echter worden de wanden van het zwembad niet gegoten in beton maar opgemetseld en afgewerkt met een gladde binnenkant.

POLYSTYREEN

De onderste rand van de polystyreenblokken wordt vastgemaakt aan de betonplaat. In de polystyreenwanden worden beton ijzers geplaatst en onderling aan elkaar en de blokken vastgemaakt. Het werk verloopt snel en licht door gebruik van het lichte piepschuim. De wanden worden afgewerkt met inbouwdelen (skimmers, inspuiters, verlichting, enz....) en versterkt met spanijzers die ervoor zorgen dat het beton tijdens het vullen van de polystyreenwanden niet inklappen. Uiteindelijk krijgen de wanden de gewenste afwerking en indien gewenst een inlooptrap.

JOUW KEUZE

Of je nu liever een overloopzwembad, designzwembad, zwemvijver, kanaalzwembad wil. De bouwkeuze van jouw zwembad zal dit niet in de weg staan. De enigste eigenschappen waarbij de bouwkeuze verschil maakt zijn; snelheid van het bouwen, de isolatiewaarde en de vormen die mogelijk zijn.

BEKIJK ALVAST ENKELE VAN ONZE REALISATIES

ZWEMBADEN OP MAAT

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
EIGENSCHAPPEN DIE EEN VERSCHIL MAKEN IN

UW ZWEMBAD PRIJS

BOUWVOORKEUR

Kiest u voor een monoblok/prefab zwembad, gegoten beton zwembad, gemetseld zwembad of een polystyreen zwembad?

TYPE ZWEMBAD

Kiest u voor een design zwembad, een overloopzwembad, een 'normaal zwembad', een kanaalzwembad, een zwemvijver?

ZWEMBAD AFDEKKING

Hoe gaat u uw zwembad beschermen van vuil en winterse buien? Met een afdekzeil kan u de kosten inperken, heeft u liever iets meer luxe dan kan u kiezen voor een automatisch rolsysteem.

ZWEMBAD FILTER

Elke zwembadfilter bezit een hoge technologie en afwerkingskwaliteit met lange garantie (soms wel tot 10 jaar). De prijs van dergelijke zwembadfilter hangt af van de noodzakelijke diameter en het waterdebiet. VDP Landscaping & Pools bepaalt in overleg welke zwembadfilter best past bij je gekozen zwembadtype.